sâmbătă, 1 martie 2008

inocenta II

azi 1 martie am infipt mosnegutilor un martisor in piept si un zambet pe buze :-x

(cu ajutorul pdl`ului)

e de nedescris privirea lor atunci cand vad ca ii mai baga cineva in seama (sincer vorbind...nu le'am cerut sa voteze sau alte kkturi)

chiar si de valentine's day, tinta mea a fost de varsta a 4-a (sau a 5-a?:-s nu stiu exact pragurile...in fine...mosnegutii batrani - nu e pleonasm pt ca am vazut/cunoscut si mosi la 30 - 40 de ani:) ) pentru ca ei apreciaza chestiile astea. respecta ce ai facut si iti multumesc cu cel mai sincer zambet ( o doamna chiar m'a si pupat:P). pe cand daca ii dai unui adolescent ceva care sa nu'i placa il vezi la 3 metri mai incolo zacand pe jos (obiectul dat, nu omu`;))). unii refuza politicos, unii se uita urat la tine, altii il "scapa" din mana imediat ce te'ai intors si asa mai departe. nu mai zic de caldele urari de "bine" daca nu le place de vre'un om din partid. si ce vina am eu bre? chiar tre` sa ma trimiti de unde am venit ca nu'ti place fata unuia? plus bonus textele de duzina gen: "da` un nr de telefon nu ai?"(<- nu ma consider atragatoare, dar se pare ca la tarani am succes)

concluzia? poate comunismul nu a fost in totalitate gresit. avand atat de putine lucruri oamenii au invatat sa le pretuiasca:( chestiile cele mai bune le inveti in situatiile cele mai rele
Publicat de aldehida la 12:35 |  
categorii: , ,

0 comentarii:

Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)