marți, 29 iulie 2008

Viteza nu e cool

Un link de la Diana.
Uitati'va la filmulete.
Merita!
Publicat de aldehida la 21:49 | 2 comentarii  
categorii: , ,
joi, 24 iulie 2008

I'll have the quesadilla

daca tot mi'a fost prea lene sa scriu ceva macar sa bag un videoclip sa'mi mai spal din pacate..melodia e destul de veche(2005) insa a fost relansata (2007). oricum, la cat e de geniala (nu numai versurile, si videoclipul e la subiect) nu mi se pare ca a capatat destul de multa atentie.

Publicat de aldehida la 19:03 | 0 comentarii  
categorii:
marți, 15 iulie 2008

toti suntem nebuni..

..doar ca unii dintre noi se trateaza

mai exact cei descoperiti de persoane specializate, cei respinsi de societate, cei catalogati de restul lumii (la randu'i nebun) ca fiind nebuni.

suntem nebuni pentru ca ne incapatanam sa credem in lucruri imposibile.
suntem nebuni pentru ca visam la lucruri imposibile.
suntem nebuni pentru ca ne imaginam realizarea lucrurilor imposibile.
suntem nebuni pentru ca e imposibil sa fim normali.
de ce? pentru ca normalitatea e cea mai relativa calitate ce o poate detine un om (e nevoie sa mai zic nebun?). second comes perfection.
si nu numai. toate micile noastre secrete/tabieturi ne'ar putea aduce cu usurinta statutul de persoana "dereglata mintal". numai ca noi, astia normali, ne pricepem al dracului de bine sa o ascundem.
si asta nu ne face oare mai nebuni ca nebunii? macar ei sunt liberi sa'si expuna nebunia, pe cand noi suntem niste fustrati, ocupati cu ascunderea ei.

si la urma urmei de unde stim noi ce e bun si cine e nebun?

pt comentarii: exemple de oameni nebuni (nu aia deja descoperiti) - intentionez sa dovedesc ca toata lumea e nebuna!

pe langa mine, am dat azi in lift peste un candidat la post: barbatul care se da cu parfumul nevestei.
mai am in lista: omul care manaca de pe jos, care isi manaca mucii, care isi roade unghiile (de la picioare). to be continued..

si pana la urma celeilalte urmi, cine zice ca nu'i normal sa ne mancam mucii? (mai normali is aia care nu mananca? aaa. stai ca'i cul sa ai 35 de kile - coolness beats insanity)

si cine zice ca pluralul de la urma e urme?
Publicat de aldehida la 05:59 | 4 comentarii  
categorii: , ,
luni, 14 iulie 2008

zi dilematica

chiar daca am promis ca nu mai scriu despre religie nu ma pot abtine. in plus nu e de rau deci am voie.

ce e mai important? sa respecti cu strictete toate regulile/restrictiile/canoanele/ce'o mai fi crezand orbeste sau sa te indoiesti si sa cauti adevarul?

adica cu ce ar ajuta daca eu as crede ca asa am fost invatata de mica? nu ar cam fi cazul sa imi pun si eu niste intrebari? e mai bine sa fiu ipocrita si ma prefac ca am incredere sau sa imi exprim parerile si sa caut niste explicatii?

pentru ca putini din cei credinciosi, sa le zicem, pot raspunde la niste intrebari. daca intrebi babele care's in fiecare duminica la biserica o sa te faca un pacatos.pentru ca nu crezi. pentru ca ele's credincioasele. ELE care barfesc intruna. ELE care intorc capu` la orice miscare in timpul slujbei. ELE care tin post doar de ochii lumii. ele..
Publicat de aldehida la 01:21 | 2 comentarii  

abc

ma intreb si eu..cine verifica articolele de pe wikipedia? eu una le iau de bune. adica la referate, proiecte, pare cea mai credibila sursa.
astazi, cautand despre seo (da...n'am nici o idee cu ce se mananca) ma duc tinta pe wikipedia. pe langa greseli de scris sau diacritice uitate avem si greseli cam mari zic eu.
"..este înbunătăţirea locului.."
si eu care credeam ca de prin clasa a doua ni se zice ca inainte de b si p se afla intotdeauna m.
avea si cabral o greseala de genu` insa el e pe blogu` lui si scrie ce vrea. insa nu mi se pare corect sa se gaseasca greseli din astea intr'o "enciclopedie". si la urma urmei de unde stiu ca ce scrie acolo e corect? deci a se intelege ca eu nu dau in cap la nimeni. vreau doar sa aflu daca verifica cineva articolele.
Publicat de aldehida la 01:01 | 4 comentarii  
categorii: ,

neterminat

azi discutam (eu cu mine si cu persoana mea - unii il numesc monolog. datorita personalitatii mele multiple eu tind sa'l numesc dialog) despre doua false pleonasme: a avansa inainte si a te intoarce inapoi.

al doilea e usor. poti sa te intorci la stanga...poti sa te intorci la dreapta, poti sa faci ce vrea muschii tai. si daca neuronii tai nu se impotrivesc, poti chiar sa te intorci inapoi. right?

primul.. in viziunea mea e o referire la "progres"

in viata exista doua feluri de progrese:
ala pe bune, cand descopera unu` roata ca sa nu care fraierii in spate bolovane si ala fals, care ne inlocuieste dependentele vechi cu altele noi. ( nu mai citesti o carte, te uiti la un film, nu mai joci fotbal in curtea scolii, joci o fifa, etc)
adica poti avansa inainte sau poti avansa inapoi. pentru ca multe chestii te trag inapoi, insa tu te incapatanezi sa'l numesti progres. de ce? de orgolios ce esti.
pentru ca nu o sa te ajute in veci un nou tip de tigari sau un telefon trasnet de mii de euro. iarta'ma...o sa te ajute sa cresti in ochii femeilor..alea profitoare mai exact. GG
Publicat de aldehida la 00:54 | 2 comentarii  
categorii: , ,
sâmbătă, 12 iulie 2008

fara numar

De ce copiii de la tara stiu sa foloseasca un PC dar al dracului ca nu stiu sa traga apa la un WC? (un altfel de exemplu: Calatorie la oras de Corneliu Porumboiu)
Cei sapte ani de acasa s-au transformat in ore intense de informatica si programare.
Acum intr-o casa e mai importanta existenta unui calculator decat cea a unei biblioteci. Nu am auzit niciodata o fraza de genul: "nu ai cartea x? cum se poate?" insa am auzit: "tre` sa-i iau un calculator lu` asta micu` ca acusi il dau la scoala si ii trebuie". cu ce o sa'l ajute la scoala pe plod daca invata sa joace counter inainte sa invete sa calculeze?
am vazut cazuri in care copii de vreo 5 ani stateau ore in sir la sali de calculatoare si parintii/bunicii le aduceau haleala acolo.
de ce te miri ca ai un copil anemic si slab cand el sta zile intregi inchis in camera, rupt de realitate si cu febra musculara la mana? si cel mai important tu il incurajezi ca vezi doamne calculatoarele's viitoru` si o sa ajunga fi'tu viitoru` bill gates daca impusca cat mai multi bootzi..
asa ca dragi parinti...mai bine va trimiteti copiii cu oile decat sa'i lasati in preajma unui calculator de la o varsta frageda.


*pentru matusa mea..
Publicat de aldehida la 11:45 | 4 comentarii  
categorii: , ,
vineri, 11 iulie 2008

pareri



nu ar fi o tragedie faptu` ca mai exista greseli in pliantele celor de la altex insa chiar ma intereseaza produsul..

deci? e de 1 sau 2 GB?



LE: si asta'i alta dovada ca astia de la Altex cam incurca cifrele intre ele.

si bineinteles ca astea's doar produse care m'au interesat pe mine.

cine stie cate greseli mai sunt.

te duci ca bou` in magazin sa ceri ceva si te trezesti ca astia au mancat un 0 sau au pus virgula de'm'pulea.

Publicat de aldehida la 18:42 | 2 comentarii  
categorii: , ,

top 10 reclame tampite adsense

fara prea multe comentarii..
10. (cadoooo)

9.(ma intreb pe banii cui apar aceste reclame?)

8.(sexisti rau)

8b. (si daca tot avem credit sa ne luam niste accesorii pentru microunde !?!?! cum ar fi? o farfurie speciala?)

7.

6.daca tot dati un ban poate va verificati reclamele. ca nu are nimeni nevoie de sudii sau sefi pişălogi

in poza mea scrie sigur "pertru" :|

5.vad ca e la moda sa'ti cureti colonul :|


4.

3.

2.

pe locul intai in topul meu si in topul baietilor mai putin dotati :">

daca eu fac centi pe hemoroizii altora atunci nu mersi :|
Publicat de aldehida la 13:39 | 2 comentarii  
categorii:

de ce nu?

stiu ca e aproape imposibil ca un simplu om sa reziste la o presiune atat de imensa exercitata de iq'ul negativ prezent pe comentariile monitorului insa un moderator e mai mult decat necesar.

link

am aruncat o privire pe comentarii si am ramas masca. unor oamenii chiar ar trebui sa le fie interzise muulte lucruri, printre care ar sta la loc de cinste internetul.
bineinteles ca stirea e inflorita in stilul caracteristic al monitorului, insa cetatenimea pune botu` inca o data si face ce stie ea mai bine. sa injure frate. nu conteaza ca nu ajuta cu nimic...dar de ce sa nu aruncam cu rosii? de ce sa nu omoram capra vecinului? de ceeee??
si de ce dracu` sa ducem omu` ala la spital (500 m) cand putem sa ne vaitam cat de puturoase's institutiile din tara asta?
de ce sa tinem noi un compres apasat sa nu i se scurga dracului creieru` cand putem sa ne plangem ca nu a venit insusi Arafat sa'l urce pe targa magica?

strigator la cer 8-|

doar hotii
Publicat de aldehida la 00:44 | 0 comentarii  
categorii: ,
joi, 10 iulie 2008

NU (post cu intonatii)

DA - nu am mai scris nimic.
DA` nu'i pasa nimanui.
DA - sunt in vacanta!
DA` nu'i o scuza!
DA - si ce daca?
DA` chiar nu am am de gand sa scriu nimic?
da.. chiar nu'mi pasa :-D

grea e viata si pustie cand te caci si n'ai hartie.
tre` sa scrii ca bou` virtual.
auzi..cai verzi pe pereti.
ce'i in mana nu'i minciuna.
pana nu vad nu cred.
de fapt internetu` asta e un matrics asa mai micut.
toti il asteptam pe alesu` sa ne salveze. (aloo..n'ar strica sa aduci cu tine niste hartie. si un aer conditionat daca tot ne tragem de sireturi?)
nu stiu cati o sa inteleaga ce am vrut sa zic:-?
hai s'o mai lungim ca n'am mai scris de mult timp.
alta teorie. neo vine de la noe?
amandoi cu salvari alea alea.
amandoi pura fictiune.
mai ales la noe. chiar a stat saracu` sa adune cate un specimen din fiecare sa refaca planeta dupa potop?:)) ma intreb daca stateau toti cumintei pe aceeasi corabie.
nu ma intelegeti gresit. nu ma indoiesc ca lupul NU ar fi mancat capra...ma indoiesc ca a suportat corabia atata tonaj. toma necredinciosul ce sunt.
Publicat de aldehida la 22:43 | 0 comentarii  
categorii: ,
duminică, 6 iulie 2008

:|

in reparatii.. mi'o trebuit template nou :(
le: termin cand vin (:|
Publicat de aldehida la 19:07 | 6 comentarii  
categorii:
Abonați-vă la: Postări (Atom)