joi, 21 august 2008

lincuri**

stiu ca nu am mai deschis blogu` de muult timp. (d'apai sa mai scriu ceva:-")
stiu ca pare un pic (mai mult) ipocrit / lenes sa dau un link o data la doua saptamani si sa zic ca mi'am facut norma pe blog.
stiu ca vacanta nu reprezinta o scuza. simt doar ca neuronii mei au nevoie de o pauza. chiar daca o sa'si iasa din forma si o sa se ingrase, au un an intreg la dispozitie sa'si revina la forma maxima pentru "cel mai important examen din viata mea". de ce ghilimele? deoarece au confirmat atatea generatii ca bacu` e de fapt cel mai corect si integru* fenomen din viata unui elev :) si numai ele stiu cat de mult s'au pregatit  si cat de mult ne vom pregati noi pentru aceasta treapta, ce ne va urca mai sus pe scara valorilor morale si educationale :) (am mancat mai mult cacat in paragrafu` asta decat in toate posturile mele la un loc).
ca sa o scurtez (ca de mult nu mai stiu cum s'o lungesc), dau linku` direct.
e acelasi cu ala de mai sus deci nu intrati inca o data:)). doar ca sunt al dracului de bucuroasa incat am simtit nevoia sa'l mai dau o data.
nu ma influenteaza ABSOLUT deloc ca cei doi s'au reimpacat insa dupa parerea mea sunt unul dintre cele mai dragute cupluri de prin haliud (am vazut ca e la moda sa scrii asa [am vrut sa dau si linku` unde vazui scris, doar ca nu mai gasesc. sunt mai mult ca sigura ca la cabral, insa al dracului ca a disparut haliudu` din blogu` lui :( ] ) si cuplurile ca acesta parca iti mai dau speranta. bineinteles ca eu asociez relatia celor doi cu cea din notebook, care pur si simplu m'a marcat, insa vreau sa sper ca exista relatii dezinteresate si sacrificii sincere si in lumea noastra cea de toate zilele.
asa ca la sfarsit, recunosc ca nu sunt in forma. am deviat de la subiect cu orice ocazie, si de aceeea, am hotarat sa ma intorc in vacanta:d ne citim in toamna:))


* corect si intregru NU formeaza un pleonasm. la lista de calitati ale Mariei Sa, BACul, putem adauga:  cinstit, onest, virtuos, INCORUPTIBIL, cast, onorat, stimat, fidel, leal, mai pe scurt, adevarat.


** titlul mi'a adus aminte de o melodie :)) enjoy :D



System of a down - legend of zelda
Asculta mai multe audio  Muzica »

si de ce nu si niste versuri? sa'mi mai spal din pacate.

Link, he come to town
Come to save the princess Zelda
Ganon took her away
Now the children don't play
But they will, when Link saves the day
Hallelujah!!

Now Link, fill up your hearts
So you can shoot your sword with power
And when you're feeling all down
A fairy will come around
So you'll be brave and not a sissy coward.

Now Link has saved the day
Put Ganon in his grave
So now Zelda is free
And now our hero shall be
Link, i think your name shall go down into history!!

(cu verificare de la metrolyrics)
Publicat de aldehida la 23:03 |  
categorii: ,

0 comentarii:

Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)